EXPERIMENTVERKSTADENS STYRELSE


XP-styret är Experimentverkstadens styrelse som ansvarar för att administrera föreningens utrustning, upprätthålla goda relationer med Chalmers personal och föreningens vägnar, utbilda medlemmar och ta hand om den dagliga driften.

Eric ”Locket” Gustafsson, Ordförande

Locket finner du troligast vid en utav svarvarna där spånorna flyger, mekar mer än gärna och har alltid något projekt på G. Vare sig det är ett verktyg till tre-punkten på sin traktor eller renovering av en gammal vedkorg

Läser 3:e året Maskinteknik

Dennis ”Raset” Köhlberg, Vice ordförande/Kassör

Vår sushiberoende kassör med många motorer på sitt samvete, håller koll på våra finanser och ser till att håret alltid ligger rätt inför sociala arrangemang.

Läser 2:a året Maskinteknik

Fabian ”Gimp” Ebbesson, Utbildningsansvarig

XP:s actionsportare nr.1, flyger upp för klätterväggen likt Spindelmannen och fått resten av styret att röra sig utanför den mörka källaren.

Läser förberedande år inför Master

Lorentz ”Fliken” Cederlöf, Verkmästare

Vår egna skrot-nisse som finner användning för allt, med fler flikar än mobilen klarar av, ser han till att våra verkstadsskåp är fulla med verktyg för allsköns metallbearbetning.

Läser 3:e året Maskinteknik

Rasmus ”Ankaret” Kristensen, Timmerman”Det va bättre förr”, man kan tro att han var född på 1930-talet… Är det gammalt är det oftast något som Ankaret finner intresse av, speciellt galen i gamla Volvo bilar. Syns ibland på en 26 kg tung armécykel, kämpandes uppför backarna i Göteborg.

Läser 2:a året Maskinteknik

Martin ”Hättan” Aronsson, IT-ansvarig

Vår IT-ansvarig som alltid står säkert, designar hemsidan och printar bombplan. Missar inte ett tillfälle att dra ett Göteborgs-skämt, även om han är ifrån Borås.

Läser 1:a året Maskinteknik

Jonas “Nike” Lecerof, 3D-/Laserman

Killen ifrån data som sällan backar från en utmaning, med en mentalitet av ”Just Do It!” så får han det gjort… tids nog.

Läser sista året på sin Z-Master

Robert ”RåbitjZ” Östberg, Spons-ansvarig

Ifrån Z:a värvade vi RåbitjZ vars goda spons-egenskaper, likt en pudelvalp som ber om mat, charmar han företagen till generösa donationer till vår väg mot världsherravälde.

Läser 2:a året Automation & Mekatronik


Frowin ”Top Angebåt” Winkes, PR-ansvarig
XP:s galna dalmas, sitter gärna med svets i hand och tillverkar diverse kontraptioner. Syns ofta på sin egenbyggda pocketbike, susandes runt på maskins innergård och samtidigt driver våra grannar till vansinne.