WORKSHOPS


Silversmide


Denna mycket populära workshop är tillgänglig för alla medlemmar som gått säkerhetskursen och hålls ungefär 3-4 gånger per år i mån av tid. Här får man lära sig grunderna som krävs för att lyckas tillverka smycken i sterlingsilver.

Cykelmek

En till två gånger om året dammar XP av sina cykelspecifika verktyg och bjuder in alla medlemmar till en cykelmeks-verksta där man under kvällen kan få hjälp med att vår- eller vinterutrusta sin cykel. På plats finns tillgång till både verktyg och experthjälp i form av engagerade styrelsemedlemmar som är mer än villiga att hjälpa dig få i ordning din cykel inför säsongen.

Tomteverkstad

När julen står för dörren så anordnar styret en tomteverkstad där man som medlem kan komma och tillverka egna julklappar till nära och kära. Om man inte har något eget projekt så är styrets hjärnor fyllda till bredden med idéer av enklare saker man kan göra under en kväll. Kvällen brukar hållas i början av december så håll utkik då efter utannonsering via vår Facebooksida.

Alla-hjärtans dag

Känner din bättre hälft att hon, han, hen, den eller det alltid har saknat lite förädlat stål, trä eller silver? Strax innan den 14 februari varje år så bjuder vi in våra medlemmar på ett ypperligt tillfälle att tillverka något personligt till någon som är betydelsefull. XP-Styret finns på plats och hjälper till, så inga körkort eller medlemskap behövs, bara skolans egna säkerhetskurs.