UTLÅN


Våra medlemmar har möjlighet att låna följande från XP:

Domkraft

Domkraft från Bacho. Lyft fordonet enkelt och säkert
Domkraften är ett bra-att-ha-verktyg när du ska meka, byta däck eller lyfta bilen. Tack vare säkerhetsventilen mot överbelastning och ett system för kontrollerad nedsänkningshastighet är domkraften enkel och säker att använda. Lyfter jävligt tunga saker.  Kan till exempel lyfta bilar båtar och jobbiga grannar. Kan lånas ut av XP-styret efter förfrågan, överenskommen tid är gällande.

Högtryckstvätt

Helt jäkla PÖÖÖÖÖÖÖRFEKT för den som vill skölja av bilen eller skall ta in något skitigt i verkstaden. Spolar på saker sketa-hårt och kan på så sätt ta bort smuts och liknande. Kan lånas ut av XP-styret efter förfrågan, överenskommen tid är gällande.

3D-pekdon

Utmärkt för den som vill underlätta arbeten i 3d-miljöer som t.ex. CAD. Dessa kan lånas ut upp till ett år.

Hilti slagborrmaskin

”När man borrar borrar man, och då borrar man rejält.”
Perfekt alternativ för den som behöver borra hål i betong eller liknande, diverse borr samt laddare till batteriet följer med.
Denna lånas normalt ut över ett dygn.

Decibelmätare ”Miss Decibel”

Om du vill vara säker på att arret klarar ljudkravet eller kanske anordna en skriktävling har vi en decibelmätare att tillgå.

50kr/dag (gratis för den som tillhör maskinsektionen)

Deposition på 500 kr tas vid utlåningstillfället och återfås vid återlämning.

 

 

Mulle Mecks  bilmekslåda

Om din bil är trasig har den här verktygslådan allt du behöver för att den ska börja rulla igen! Denna röda underbara låda finns i verkstaden och kan lånas ut under en dag eller två.